21 augustus 2017

Singapore-Holland Education Forum

Op 18 september zal Wouter van Joolingen spreken op een symposium in Singapore over samenwerking tussen Nederlandse en Singaporese instituten op het gebied van technologie in het onderwijs. Het symposium wordt georganiseerd in het kader van het bezoek van een groep Nederlandse scholen aan Singapore en de start van twee projecten over de inzet van virtual reality in het biologie-onderwijs. Het Nederlandse project wordt gesubsidieerd vanuit de KIEM-regeling van regieorgaan SIA en is een samenwerkingsverband van de Hogeschool Windesheim, Universiteit Utrecht, Nanyang Technological University (NTU) en twee scholen in Nederland. Het project in Singapore wordt gesubsidieerd door het ministerie van onderwijs van Singapore en wordt uitgevoerd door NTU in samenwerking met scholen in Singapore. Wouter van Joolingen en Dr. Sui Lin Goei, lector bij Windesheim, zijn als internationaal adviseur aan het project verbonden. Het symposium zal worden geopend door de Nederlandse ambassadeur in Singapore. Het programma vindt u hier.