Sharing Days 2022

De Universiteit Utrecht en het Utrechts Universiteitsfonds werken aan een betere wereld voor morgen. Dat doen we door complexe vraagstukken te onderzoeken, denkers en doeners te verbinden en ruimte te bieden aan studenten en alumni om zich te ontwikkelen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we de universitaire gemeenschap hard bij nodig!

Samen delen we kennis, geven we tijd en geld om dit elke dag weer te realiseren. Van 16 tot en met 22 mei vinden daarom voor het eerst de Sharing Days plaats. Een week die volledig in het teken staat van bijzondere ontmoetingen op inspirerende plekken en waarin er diverse mogelijkheden zijn om bij te dragen aan de groei en bloei van de Universiteit Utrecht.

Doe mee, help mee!

Ontdek het vernieuwde Universiteitsmuseum en neem een exclusief kijkje achter de schermen, steek de handen uit de mouwen en ga aan de slag in de Evolutietuin van de Botanische Tuinen, help de Universiteitsbibliotheek met het digitaal toegankelijk maken van oude kaarten, ga in gesprek met oud-studenten van Incluusion en nog veel meer.

Ontdek het programma van de Sharing Days

Doe mee, help mee! Je bent welkom om bij te dragen aan morgen.

Het programma uitgelicht

Sharing Days 2022