22 mei 2018

Scholieren naar de Hannover Messe

Op 23 en 24 april namen ruim 600 scholieren deel aan een tweedaagse excursie naar de Hannover Messe. Deze excursie werd mede georganiseerd door U-Talent. De 4-havo en 5-vwo leerlingen bezochten de campus van de Universiteit Twente voor een Science Day en brachten vervolgens een bezoek aan de Hannover Messe, een immense industriebeurs.

Hannover Messe U-Talent excursie Hannover Messe U-Talent excursie Universiteit Twente Hannover Messe U-Talent excursie

Vanuit Utrecht gaven prof. Madelon Maurice (moleculaire celbiologie) en prof. Michiel van den Broeke (polaire meteorologie) een lezing tijdens de Science Day. NLT & Science docent Bart Kappé ging namens het VeenLanden College mee en schreef een reisverslag.