26 maart 2018

Samenwerking met Indonesië via TLL

Maandag 19 maart vond de eerste online discussie plaats met studenten uit Indonesië die een cursus bij het Freudenthal Instituut volgen. Eén van onze masterstudenten, Citra Putriarum, ondersteunt deze samenwerking met haar informele stage. Wij zaten in de studio van het Teaching & Learning Lab (TLL).

samenwerking met Indonesië samenwerking met Indonesië samenwerking met Indonesië

Studenten in Indonesië presenteerden hun werk, wij konden doorvragen en gaven vervolgens feedback. Dit keer communiceerden we via Skype. Het plan is om een volgende sessie gebruik te maken van de Interactive Whiteboards en Cloud2Meet. Ricoh probeert daartoe dezelfde opstelling in Palembang te krijgen. Mooie ontwikkelingen rond het TLL en onze samenwerking met Indonesië!