Reminder: Kom op 16 april naar een boeiend symposium over research based teaching innovation

Wetenschappelijk onderwijs vraagt om een wetenschappelijke benadering van ons eigen onderwijs. Het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) en het aandachtsgebied Higher Education Research (HER) van de Universiteit Utrecht nodigen je uit om je actief in te zetten voor de verbetering van de onderwijspraktijk tijdens een dynamisch symposium. Zet 16 april van 15.00 tot 17.00 uur alvast in je agenda!

Tijdens dit symposium krijg je de kans om je te verdiepen in vier prikkelende projecten die worden gefinancierd door het focusgebied HER. Deze projecten zullen updates geven over hun innovatieve studies, met onderwerpen als initiatieven voor een leven lang leren, UU-brede transdisciplinaire studentencursussen, samenwerkingsdynamiek met externe partners en strategieën voor het maximaliseren van het leren van studenten tijdens stages. 

Ontdek lopende projecten, laat je inspireren en breid je netwerk met ons uit

Doe mee en ontdek de lopende onderzoeksinspanningen, krijg inzicht in onderwijsinnovatie en breid je professionele netwerk uit. Blijf na afloop om te netwerken tijdens een drankje en draag je ideeën aan voor toekomstige termijnen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van het gesprek dat de toekomst van academisch lesgeven en leren vormgeeft. We kijken ernaar uit om je daar te zien!