24 februari 2017

Professional Rebel & UtrechtInc in Dragons' Den panel van masterclass Business Model & Bottom-up innovation

Wij zijn trots dat Professional Rebel en UtrechtInc plaatsnemen in het Dragons' Den panel van de nieuwe executive masterclass Business Model & Bottom-up innovation. Deze masterclass start op 22 maart 2017.

Een korte introductie:

Professional Rebel, Melissa Marijnen

Professional Rebel: portrait Melissa Marijnen + logo

Melissa is de oprichter van Professional Rebel dat inmiddels 4 jaar bestaat. Professional Rebel traint werknemers om goede corporate ondernemers te worden door het aanreiken van tools, vaardigheden en de juiste “mindset”. Dit door direct te leren van echte “professionele rebellen”.

UtrechtInc, Tijs Markusse

Utrecht INc - Thijs Markusse

Tijs Markusse is business developer bij UtrechtInc. In deze rol richt hij zich op de ondersteuning van startups (Build) bij de groei van hun product, team en markt. Daarnaast is hij een van de oprichters van StartupJuncture. 

Ervaringen delen

Melissa en Tijs zullen hun ervaringen delen in het panel tijdens de masterclass. Zij helpen deelnemers om na te denken over hoe zij toegevoegde waarde kunnen creëren. En hoe zij dit kunnen combineren met hun visie, het perspectief van hun stakeholders en het ondernemerschap in hun eigen organisatie.

Meer weten?

Bekijk de executive masterclass Business Model & Bottom-up innovation.
Of schrijf u direct in.