Operatie Breinbreker wordt uitgebreid met extra show

Operatie Breinbreker

Goed nieuws, Operatie Breinbreker krijgt een tweede show! Naast het ochtendprogramma is er nu ook een show om 13.30 uur in TivoliVredenburg op zaterdag 30 april. Na de show kunnen jullie zelf aan de slag op het Breinbrekerplein. Bestudeer bijvoorbeeld schimmels onder de microscoop, doe mee aan een quiz over robots of schuif aan bij de dinosaurustafel vol fossielen.

Speur mee

Tijdensde interactieveshow vertellen de onderzoekers waar zij hun brein over breken en waarom. Dat doen ze samen met presentator Boy Vissers, bekend van Quest Junior. Maak jullie klaar voor een hoop spektakel en onverwachte momenten! Razende reporter Lieke gaat tijdens de show op bezoek bij onderzoekers bij de universiteit. Enneemjullie speurneus mee, want in de show zit een code verstopt...Kraken jullie de code?Dan maken jullie kans op een prijs.

Bestel je tickets

Tickets zijn €3,00 voor kinderen (8 t/m 12 jaar) en €7,50 voor volwassenen en te koop via de website van TivoliVredenburg.