Open Podium: Vrijheid vier je samen

INSCHRIJVINGEN ZIJN GESLOTEN

Ultieme vrijheid is vrij jezelf creatief kunnen uiten. Hoe mooi als je die creativiteit kan delen met anderen. Zing je graag, schrijf je mooie teksten, heb jij dé humoristische timing of dans jij de sterren van de hemel? Niks is te gek, alles kan bij het Open Podium van Parnassos en Bevrijdingsfestival Utrecht. Hoe werkt het?

Inzenden

Wil jij tijdens dit bijzondere Open Podium optreden? Zend jouw act met het thema ‘Vrijheid vier je samen’ naar Lore Smit / Parnassos – l.l.m.smit@uu.nl. Graag ontvangen wij een video/geluidsfragment, passend bij jouw optreden. Stuur ook je gegevens mee in de mail. (naam/mail/telefoonnummer/context act en of je studeert of een cursus volgt bij Parnassos)

Eisen

Spoken word, dans, singer-songwriter of cabaretliedje. Voel je vrij om in te zenden wat bij het thema past. Het Open Podium vindt plaats in de bar van Parnassos.

Inzenden kan t/m 2 april 2023. In de week van 3 april maken Bevrijdingsfestival en Parnassos een selectie van de inzendingen voor het programma. We laten dan zo snel mogelijk per mail weten of je geselecteerd bent.

We vinden het belangrijk dat het een divers programma wordt, waarbij de voorkeur uitgaat naar studenten of cursisten. Afhankelijk van de inzendingen maken we een programma. We verwachten dat de optredens tussen de 10-25 minuten zijn. Laat in je mail weten hoe lang jij denkt nodig te hebben. En tot slot, check even of je in de avond van 25 april beschikbaar bent.

Programma 5 mei

Op 25 april 2023 is het Bevrijdingsfestival Utrecht natuurlijk aanwezig bij het Open Podium. Het kan zijn dat je wordt benaderd om jouw optreden ook in het programma van 5 mei te verzorgen, bijvoorbeeld tijdens het College van de Vrijheid in TivoliVredenburg.