9 oktober 2019

Nieuwe vorm Coaching en Consulting in Context

Vanaf aankomende editie krijgt het programma Coaching en Consulting in Context een nieuwe vorm en gaat verder onder de naam Inside Dynamics in Organisations. Het programma, dat momenteel twee jaar duurt, zal in de nieuwe vorm uit twee delen bestaan: een eenjarig programma Inside Dynamics in Organisations (start februari 2020) én een eenjarig vervolgprogramma Inside Dynamics in Organisations – Deepening Learning.

Inhoudelijk

De Universiteit Utrecht biedt daarmee nog steeds een tweejarig postacademisch verdiepend professional development aanbod, waarin theorie en praktijk van het werken met onbewuste dynamiek in organisaties centraal staat. Meer informatie over de doelstellingen, body of knowledge en didactiek vindt u in de brochure.  

Geïnteresseerd? 

De inschrijving voor Inside Dynamics in Organisations is nu geopend. Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met Erika Winkler, projectassistent (e.winkler@uu.nl/ 030 253 8777) of Martijn van der Spek, programmaleider (A.M.J.vanderSpek@uu.nl/ 030 253 8101).