19 maart 2018

Nieuwe vlog Annetje Ottow over diversiteit

Vicevoorzitter van het CvB Annetje Ottow bezocht op 15 maart jl een netwerkmiddag voor studenten met een functiebeperking. Naar aanleiding van haar bezoek maakte ze een vlog over diversiteit.

Tijdens de netwerkmiddag werd gesproken over hoe is het om te studeren met een beperking, hoe je daarmee om gaat en hoe je focus houdt op mogelijkheden en oplossingen. Ook werd het Platform Onbeperkt Studeren gelanceerd: voor en door studenten met een functiebeperking. Het leden van het platform geven studenten met een functiebeperking tips en informatie.

De Taskforce Diversiteit waar Annetje lid van is, heeft samen met DUB een themamagazine over diversiteit uitgebracht. Daarnaast werd onlangs bekend dat de Taskforce een stimuleringsfonds diversiteit heeft opgericht dat jaarlijks € 50.000,- beschikbaar stelt voor projecten en activiteiten die diversiteit bevorderen onder studenten en medewerkers.