Meld je nu aan voor de Security Showdown tegen de HU

Is jouw team klaar om jullie security skills te testen? Neem het op tegen de Hogeschool Utrecht en bewijs dat jouw team het beste is in het oplossen van de mobiele escaperoom die straks op het USP staat. Ga de uitdaging aan en zet je cybersecurity-kennis en skills in om de eer van de universiteit hoog te houden!

In de escaperoom gaan deelnemers actief de strijd aan tegen cyberdreigingen. Tijdens het spel kom je voor keuzes te staan die je ook kunt tegenkomen op de werkvloer, waardoor je risico's in het dagelijks werk sneller zult herkennen.

Waar en wanneer?

• Teams: Minimaal 3 en maximaal 8 leden (ideaal is 5).
  • Datum: 18 t/m 21 september
  • Locatie: USP, naast het van Unnikgebouw (zijde ingang/terras Basket)
  • Duur sessie: 45 minuten (inclusief nabespreking)
  • Tijd: Kies een moment dat jullie uitkomt
  • Deelname is gratis!

Hoe werkt het?

Vraag aan collega's of ze een team met je willen vormen. Vervolgens schrijf je jezelf en jouw team in via onderstaande knop. Met elkaar probeer je straks door het oplossen van puzzels op tijd uit de escaperoom te komen. De dagwinnaars (team met de snelste tijd) ontvangen een prijs!

Schrijf je nu in!

Geef hier je team op