27 oktober 2017

Maatschappelijk congres Focusgebied Professional Performance

Professionaliteit in transitie
Professionals in een veranderende wereld

Doel
Koppelen van wetenschappelijke en maatschappelijke vragen en inzichten op het gebied van Professional Performance. Vanuit verschillende disciplines belichten wat het inhoudt om in een veranderende wereld tot een professionele beroepsgroep te behoren en hoe je als leidinggevende en als professional met die veranderingen kan omgaan.

Doelgroep
Professionals en leidinggevenden en opleiders van professionals uit werkvelden zoals zorg, onderwijs en wetenschap, veiligheid en justitie, openbaar bestuur, cultuur en het sociale domein.

Wetenschap: onderzoekers die zich bezighouden met de vragen waarop het focusgebied Professional Performance zich richt waaronder leiderschap, werkdruk en bevlogenheid, professioneel vermogen, onderwijs voor professionals.

Samenleving: leidinggevenden, opleiders, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties met professionele beroepsgroepen die te maken hebben met eerder genoemde vraagstukken

09.00 – 09.30 uur           Inloop

09.30 – 11.00 uur           Plenaire sessie I

09.30 – 09.40 uur           Welkomstwoord  door prof. dr. Margriet Schneider (penvoerende trekker focusgebied en voorzitter van de RvB UMC Utrecht)