Lid worden van Horus, en misschien ook betaald redactie-assistent bij Isis?

Internationaal wetenschapshistorisch tijdschrift Isis
Internationaal wetenschapshistorisch tijdschrift Isis

Ben je masterstudent of promovendus in de geschiedenis van de natuurwetenschap? Dan kun je in aanmerking komen voor het lidmaatschap van Horus. Dit is een groep jonge wetenschapshistorici die werkzaam is rondom de redactie van het internationaal wetenschapshistorisch tijdschrift Isis. Vanuit Horus kun je bovendien in aanmerking komen voor een positie als redactie-assistent van Isis.

Horus fungeert als een ‘jonge Isis-kring’, die met de redactie over allerlei lopende zaken rond het tijdschrift van gedachten wisselt. Inmiddels hebben zes leden van Horus ervaring opgebouwd als redactie-assistent van Isis. Wanneer er onder de huidige redactie-assistenten vacatures ontstaan, komen de nieuwe Horus-leden als eersten voor een assistentschap in aanmerking.

Wil je deel uitmaken van de derde lichting van Horus? Stuur dan vóór dinsdag 19 april 9.00 uur een beknopte motivatie in. In dit bericht van Isis-redacteur prof. dr. Floris Cohen (pdf) lees je meer over de aanmeldprocedure en over wat het lidmaatschap precies inhoudt.