11 december 2018

Help mee om de zichtbaarheid en inclusie van LHBT+ mensen te vergroten

LHBT+ netwerk voor UU medewerkers zoekt geïnteresseerden

Wil je helpen de zichtbaarheid en inclusie van LHBT+ medewerkers van de Universiteit Utrecht te vergroten? Dan is LHBT+ medewerkers netwerk van de Universiteit Utrecht op zoek naar jou!

Het afgelopen jaar heeft het LHBT+ netwerk van de Universiteit Utrecht verschillende activiteiten georganiseerd voor de LHBT+ community en andere geïnteresseerden. Het netwerk is geïnitieerd door enkele individuele medewerkers van de Universiteit Utrecht en is relatief nieuw.

Voor het komende jaar zijn er geweldige mogelijkheden om nieuwe activiteiten te organiseren. Om deze activiteiten te realizeren en het LHBT+ netwerk een boost te geven zijn we op zoek naar meer mensen. We zoeken naar medewerkers van de Universiteit Utrecht die interesse hebben in het organiseren van netwerk activiteiten en daar aan deel willen nemen.

Neem contact op met Johan Rozenbrand of Anne-Marie van Gijtenbeek als je interesse hebt of meer informatie wil ontvangen.