24 april 2017

Leerprogramma Leiderschap in Cultuur nu ook voor jonge professionals

Jonge professionals die zichzelf willen ontwikkelen tot innovatieve leiders kunnen vanaf oktober 2017 terecht bij het eenjarige leerprogramma Leiderschap in Cultuur Jong Utrecht (LinC Jong Utrecht). Het executive programma is een spin-off van het landelijke programma LinC en is speciaal voor professionals die werkzaam zijn in de cultuursector binnen de provincie Utrecht.

Illustratie (foto: Maarten Nauw/CC BY)

Programma

Tijdens LinC Jong Utrecht staat ervarings- en actiegericht leren centraal. Deelnemers gaan individueel en in teams aan de slag met actuele thema’s en vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

Het programma is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn bij een culturele instelling in de provincie Utrecht en minimaal een afgeronde hbo-opleiding en vier jaar werkervaring hebben.  

Kosten

De eigen bijdrage aan LinC Jong Utrecht bedraagt €2600 per deelnemer.

Aanmelden

Aanmelden kan door een motivatiebrief en CV te sturen naar linc@uu.nl. De inschrijfprocedure bestaat uit een briefselectie en een selectiegesprek met de programmaleiding. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar en de inschrijving sluit 15 juni 2017.

Informatiebijeenkomst

Op 17 mei 2017 om 15:00 is er een informatiebijeenkomst in het KAdECafé (Eemplein 75, Amersfoort).

Meer weten?

Wil je meer weten, kijk op de webpagina's over Leiderschap in Cultuur Jong Utrecht. Of neem contact op met het programmabureau van LinC Jong Utrecht: linc@uu.nl, 030 253 8971.