Jouw onderzoek in 3 minuten? Breaking Science zoekt deelnemers!

Het is een echte uitdaging om iets wat je al jaren ontrafelt in slechts 3 minuten uit te leggen. Het beheersen van de vaardigheid van het pitchen is erg handig, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van persoonlijke subsidies. De pitchwedstrijd Breaking Science biedt jou de mogelijkheid om deze vaardigheid te oefenen en te verbeteren.

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan Breaking Science 2023, de pitch competitie voor beginnende onderzoekers (PhD's en postdocs). Je wordt getraind in hoe je je pitch ontwerpt, hoe je deze op het podium brengt en hoe je het publiek aanspreekt. Vervolgens ga je tijdens een van de voorrondes de strijd aan met andere deelnemers op een podium met een echt publiek. 

Een jury beoordeelt alle pitches op inhoud, duidelijkheid en uitstraling. De winnaars van de heats strijden opnieuw in de finale op 31 mei 2022. De winnaar van de finale ontvangt € 1500,- te besteden aan het bijwonen van conferenties of summer schools.

Application

Wil jij je pitchvaardigheden oefenen en verbeteren? Bekijk dan voor 10 maart 2023 de selectiecriteria op de website en vul het online aanmeldformulier in. 

Application form
Criteria for participation

Ik ben erin geslaagd om mezelf ver buiten mijn comfortzone te plaatsen bij een groot publiek en ik denk dat dat me veel zal helpen bij toekomstige presentaties en outreach activiteiten.

Paulina Nunez Bernal – Breaking Science 2022
Meer informatie
Website Breaking Science