Jaarverslag Utrechts Universiteitsfonds 2020 met persoonlijke verhalen

Erik van Sebille op de cover van het Jaarverslag 2020 van het Utrechts Universiteitsfonds

De coronapandemie maakte van 2020 een jaar waarin niets meer vanzelfsprekend was. De steun van de vele donateurs van het Utrechts Universiteitsfonds bleef echter onverminderd. In 2020 bracht het fonds 3,9 miljoen euro bijeen. Met dit prachtige bedrag steunen we onderwijs en onderzoek van de Universiteit Utrecht. Onder de titel ‘Samen maken we veel mogelijk’ bundelt het jaarverslag van het Utrechts Universiteitsfonds persoonlijke verhalen, met een positieve insteek. 

Zoals het bijzondere verhaal van prof. dr. van der Maas, die vrijwel zijn hele nalatenschap bestemde aan het Universiteitsfonds, zodat wij honderden studenten kunnen helpen hun droom te realiseren. En hoe beleefden de studentendecanen de start van de coronacrisis vorig jaar? “Er was in sommige gevallen echt paniek.” Met het coronanoodfonds konden zij studenten helpen met een bescheiden bijdrage ter eerste verlichting van de nood. Je leest deze en andere verhalen in het jaarverslag op onze website.

Het jaarverslag is er in een beperkte oplage ook gedrukt verschenen. Wilt u een exemplaar ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen we u er een toe. 

Op de hoogte blijven van wat er speelt rond het Utrechts Universiteitsfonds kan sinds kort ook via LinkedIn. Volgt u ons al?