ISSOTL23 conferentie: Reminder Call for Proposals geopend

Als je betrokken bent bij, of geïnteresseerd bent in het systematisch en evidence-based verbeteren van je onderwijs (SoTL), dan is ISSOTL23 de perfecte gelegenheid om je werk met anderen te delen en te bespreken. Van 8 tot 11 november vindt de ISSOTL-conferentie plaats in Utrecht.

Wij bieden je de mogelijkheid om actief betrokken te zijn door een proposal in te dienen in één van de volgende categorieën:

  • Paneldiscussie - om inzichten uit te wisselen, in discussie te gaan en te leren van elkaars ervaringen.
  • Poster - voorbereidend SoTL werk, voltooide projecten, of beschouwingen over het SoTL veld in het algemeen. 
  • Paper presentatie - presentatie van bijna of volledig voltooide SoTL projecten, evenals wetenschappelijk onderzoek naar SoTL zelf.
  • Workshop (90 min) - hands-on werken aan een SoTL vraag, onderzoeksmethode of onderwerp.
  • Fringe sessies - ontspannende, stimulerende of inspirerende lunchactiviteit
  • Pre-conferentie workshop (3 uur) - meer diepgaande en uitgebreide workshop.

Merk op dat voor geen van deze categorieën een paper vereist is! Je kunt ook bijdragen als sessie moderator of reviewer. Wij moedigen het aan om de inhoud van de workshops af te stemmen op deelnemers die relatief onbekend zijn met SoTL, of voor andere specifieke doelgroepen zoals onderwijsadviseurs. Meer gedetailleerde informatie over de categorieën vindt u op de ISSOTL website.

Heb jij onderzoek gedaan naar je onderwijs, groot of kleinschalig, en ben je benieuwd wat je vakgenoten hiervan vinden? Dien dan een proposal in! Je kunt je voorstel vanaf vandaag online indienen. Een commissie van ISSOTL zal de voorstellen beoordelen en een selectie maken van de deelnemers die hun onderzoek mogen presenteren op ISSOTL23. Wij kijken uit naar je inbreng en hopen dat jouw presentatie tijdens de ISSOTL conferentie zal leiden tot wederom een versterking van jouw onderwijs. Delen is tenslotte vermenigvuldigen.

Let op: de mogelijkheid om een voorstel in te dienen eindigt op 15 maart.

Lees meer over de call for proposals