ISSOTL Conferentie 2023 'Context Matters' in Utrecht!

De ‘International Society for the Scholarship of Teaching and Learning’ (ISSOTL) organiseert jaarlijks een meerdaagse conferentie, waarin deelnemers van over de hele wereld samenkomen om hun ervaringen en werk te delen op het gebied van het systematisch, research-informed benaderen van onderwijs (SoTL).

Met trots kondigen we aan dat de ISSOTL conferentie ’23 in Utrecht gaat plaatsvinden en georganiseerd gaat worden vanuit het Centre for Academic Teaching and Learning!

Het is pas voor de tweede keer dat de ISSOTL plaatsvindt in Europa en daarom een unieke gelegenheid voor iedereen binnen de UU, Nederland en Europa, om deel te nemen aan dit inspirerende congres en onderdeel te worden van de enthousiaste, gastvrije SoTL-community’. – Irma Meijerman, Co-Chair ISSOTL23

Het Spoorwegmuseum in Utrecht is de locatie waar we alle gasten van de ISSOTL conferentie van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 november ontvangen. De laatste dag van de conferentie, zaterdag 11 november, vindt plaats in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Het thema is ‘Context Matters’. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder de aankondigingsvideo.

Voor meer informatie, kijk op www.uu.nl/issotl23 of www.issotl.com

Aankondigingsvideo ISSOTL Conferentie 2023 in Utrecht