23 januari 2018

Durf jij een uitdaging aan? Studentencompetitie met een Europese Finale

Inschrijving Ecotrophelia 2018 geopend!

Wil jij op een leuke manier kennis maken met productontwikkeling? Schrijf je dan nu in voor de Nederlandse voorronde van de Ecotrophelia. Tijdens de competitie ontwikkel je in een team van medestudenten nieuwe voedingsmiddelen met oog voor mens en milieu. De beste drie teams strijden in een spannende finale voor een ticket voor de Europese finale. De Europese finale vindt afwisselend plaats in Londen of Parijs.

De competitie staat open voor alle foodopleidingen van MBO-, HBO- en WO-instellingen. In de voorrondes strijden vaak zo’n acht teams voor een Nederlandse finaleplaats. Je kunt je tot 1 mei 2018 inschrijven.
De voorronde vindt plaats op 25 mei en de Nederlandse finale staat gepland voor 6 juni. De Europese finale wordt georganiseerd in het najaar.

Kijk op Ecotrophelia.nl om je aan te melden.

De competitie staat open voor alle HBO- en WO-instellingen in Nederland. Meer informatie over de competitie is te krijgen bij Marleen Scholte