1 oktober 2018

Green Office binnenstad feestelijk geopend

De Green Office Dependence in de binnenstad is een feit! Op 9 oktober werd deze officieel geopend door prof. mr. Annetje Ottow. Sluit je aan bij de duurzaamheids-community in de binnenstad en kom langs om kennis te maken, je duurzame ideeën te delen en dit avontuur met ons mee aan te gaan!

De Green Office Dependance is gevestigd op Drift 13, Ruimte 0.05 en is open op maandag, woensdag en donderdag tussen 11:00 – 14:00 uur. Op de website van Green Office vind je informatie over filmavonden, lezingen, workshops en discussies. Even bijkomen van college, of wat mails beantwoorden tussen de bedrijven door? Ook dan ben je welkom. Onze Green Office City Center Explorers Yana en Daria staan klaar voor al je brandende vragen en innovatieve ideeën.

Green Office City Centre Explorer Yana

Yana: “We krijgen ontzettend leuke reacties vanuit studenten en medewerkers in de binnenstad. Het blijkt dat veel mensen niet weten dat de universiteit zoveel bezig is met duurzaamheid! Gelukkig gaat onze dependence zeker bijdragen aan de zichtbaarheid van de duurzame initiatieven in de binnenstad.”

Daria City Centre Explorer
Green Office City Centre Explorer Daria

Daria: “Mensen die bijna nooit op de Uithof komen, kunnen nu veel gemakkelijker even langslopen. En er zit genoeg energie hier! Zo bleek uit onze gesprekken dat een aantal studieverenigingen in de binnenstad ook ‘iets met duurzaamheid’ willen, maar niet zo goed weten waar te beginnen. Bij ons zijn ze dan natuurlijk op de juiste plek! De eerste brainstormsessies staan al gepland.”

Locatie City Centre
Ma, woe, do 11:00 – 14:00 uur