Geef je input voor docentontwikkeling in teamverband

Bij het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) zijn we continu bezig met het ontwikkeling rondom het docentontwikkelaanbod. Veel van de cursussen, trainingen en workshops die nu worden aangeboden vanuit het CAT zijn gericht op individuele docenten, maar gezien het belang van samenwerken in het geven van onderwijs, onderzoeken we graag de behoefte voor ontwikkeling op het gebied van samenwerken in teamverband.

Door studenten van Bestuurs- en Organisatiewetenschappen wordt een onderzoek gedaan naar de behoefte van docenten aan ontwikkelmogelijkheden voor docententeams. Zij hebben een vragenlijst opgezet om hier data over op te halen. Graag vragen we je deze vragenlijst in te vullen zodat we zo veel mogelijk input kunnen verzamelen om ons aanbod mee te verbeteren. Het invullen duurt ongeveer 5 tot 7 minuten en kan van dinsdag 4 t/m donderdag 6 juni.

Vul de vragenlijst in

Daarnaast worden voor het komende academisch jaar al verschillende activiteiten op het gebied van docentontwikkeling gepland. We bieden allerlei soorten ontwikkelaanbod, van cursus tot leergang en van workshop tot e-module. Heb je interesse je verder te ontwikkelen als docent? Houd voor de planning van dit najaar dan goed de docentontwikkelaanbod-pagina in de gaten.

Naar het docentontwikkelaanbod