Future of Work podcast: verkiezingen, corona en de arbeidsmarkt

Coronamaatregelen op kantoor © iStockphoto.com/Halfpoint

Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt in korte tijd flink veranderd: steunmaatregelen, werkloosheid, thuiswerken. Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht bespreekt hoogleraar arbeidsmarkt Joop Schippers de oplossingen die in de verkiezingsprogramma's worden aangedragen in de Future of Work podcast van de Universiteit Utrecht. Welke koers zou het nieuwe kabinet moeten varen? 

Te gast zijn ook: Paul Smeulders, Tweede Kamerlid voor GroenLinks en Didier Fouarge, Hoogleraar Economie en directeur van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt aan Maastricht University. Het gesprek wordt geleid door presentator Glenn van der Burg.

Over de Future of Work podcast

Werk verandert: innovatie, digitalisering, en globalisering beïnvloeden ons werk. Deze maatschappelijke verandering biedt kansen en brengt uitdagingen met zich mee voor de organisatie van werk. People Power maakt samen met de Future of Work Hub van de Universiteit Utrecht een reeks programma’s over de toekomst van werk. De Future of Work Hub is een platform waar wetenschappers, organisaties en beleidsmakers samen maatschappelijke vragen beantwoorden over werk.

Meer luisteren van Future of Work? Klik hier. Of wil je een overzicht van al onze reeksen en afleveringen, dat vind je hier.

Abonneren

Je kunt People Power nu ook op Spotify luisteren! Hier kun je de afleveringen dan ook offline luisteren. Klik hier voor de People Power Podcast op Spotify. Meld je aan en volg ons.

Wil je op de hoogte blijven van alle Podcasts? Meld je dan aan voor People Power op WhatsApp. Sla het nummer 06 45 66 75 48 op in je contacten en stuur een bericht “PODCAST AAN”, dan houden wij jou op de hoogte over nieuwe afleveringen.

Elke maandag van 15 tot 17 uur hoor je People Power op New Business Radio. Wil jij de programma’s gratis en automatisch op je mobiel? Abonneer je hier op de Podcast

Wil je weten hoe je onze podcast op je iPhone, Android, Computer of SONOS krijgt, klik dan hier voor onze handleiding.