4 oktober 2018

Feestelijke afsluiting leerprogramma Leiderschap in Cultuur Utrecht

Leiderschap in Cultuur Utrecht

Op woensdag 19 september 2018 sloten 18 'leiders in cultuur' de eerste editie van het leerprogramma Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) op feestelijke wijze af in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Tijdens de certificaat-uitreiking werd met trots teruggeblikt op een intensief en leerzaam jaar. Een jaar vol interactieve sessies waarbij inhoud, inspiratie, kennis en vaardigheden aan elkaar worden gekoppeld.  

LinC Utrecht is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht en willen groeien in hun leiderschap. Het executive programma is een spin-off van het landelijke programma LinC. Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. LinC Utrecht richt zich daarnaast op het creëren van een Utrechts netwerk van talentvolle, innovatieve leiders van de toekomst.

Het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) en het Huis Utrecht voerden het programma samen uit. Vanuit USBO zijn Paul Adriaanse en Marjolein Verhallen de programmaleiders. LinC Utrecht wordt financieel ondersteund door het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht.  Maandag 8 oktober 2018 start de tweede editie van LinC Utrecht. 

Meer weten?

Kijk op de website van Leiderschap in Cultuur Utrecht of neem contact met ons op via: LinCUtrecht@uu.nl.