Extra korting op cursussen voor UU-studenten

UU-studenten opgelet! Early birds krijgen bij inschrijving tussen 16 januari t/m 16 februari 20% extra korting op alle voorjaarscursussen (met start vanaf 20 februari) bij Parnassos. Deze korting komt dus bovenop de 50% studentenkorting die je al krijgt. De korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft voor een cursus.

Door deelname aan (een van) de cursussen stimuleer je je eigen creativiteit en leer je iets nieuws buiten de collegezalen om. Daarnaast ontspan je door lekker creatief bezig te zijn, ontmoet je nieuwe mensen en ben je even weg van je scherm en boeken.

Let op: de early bird korting is beperkt beschikbaar. Op = op, dus wees er snel bij!

Deze korting wordt je aangeboden door het Nationaal Programma Onderwijs. Het NPO is er voor het herstel van jouw welbevinden en je band met de opleiding tijdens en na de coronapandemie. Met NPO-geld van de overheid zorgt de UU voor extra begeleiding, evenementen, faciliteiten en acties.

Inschrijven met extra korting