17 mei 2017

Elisabetta Manunza spreekt op Social Enterprise Days 2017

Op vrijdag 2 juni a.s. zal prof. dr. Elisabetta Manunza spreken tijdens de Social Enterprise Days van 2017. Dit tweedaagse evenement, met festival-achtige programmering, biedt een uitgebreid programma met thema’s als financiering, growth, samenwerking, leadership, Impact Talks, inspirerende verhalen van startups en de Social Impact Market, allen in relatie tot sociaal ondernemerschap.

Elisabetta zal op de tweede dag van dit evenement, die in het teken staat van inspiratie en verbinden, haar expertise op het gebied van Sociaal Aanbesteden met de aanwezige bezoekers delen. Vorig jaar droeg zij ook al bij aan dit evenement en nam deel aan het diner pensant met o.a. Nobelprijs voor de Vrede winnaar Muhammad Yunus en vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven, waaronder voormalig minister Gerrit Zalm. Ook droeg zij toen bij aan het openingsdebat.

In 2014 werd de Social Enterprise Day voor het eerst georganiseerd door Kirkman Company, in samenwerking met de Gemeente Utrecht, om de kracht van sociaal ondernemerschap centraal te stellen. De Gemeente zag dit als een kans om invulling te geven aan de ambitie om de stad met de beste werkgelegenheid te worden. Na de succesvolle jaren van 2014 tot 2016, is dit jaar de samenwerking uitgebreid met de Universiteit Utrecht en worden er door de organisatie meer dan 1000 bezoekers verwacht.

Voor nadere informatie over het evenement en aanmelden zie: https://www.socialenterprisedays.nl