23 januari 2019

Duizendste deelnemer voor YOUth Kind & Tiener

Chantal Kemner spreekt de groep toe
Chantal Kemner spreekt het team toe

De oranje loper ligt uit, de slingers hangen en de taart staat klaar. Op woensdagochtend 16 januari kon Chantal Kemner, directeur van het YOUth-onderzoek, met trots het YOUth-team toespreken. Er is een nieuwe mijlpaal bereikt: 1000 deelnemers voor het onderdeel Kind & Tiener.

Een prachtig getal! Eigenlijk is het meer dan een getal, het zijn 1000 individuele kinderen en hun ouders die allemaal meedoen met YOUth. Chantal Kemner vertelt dat deze mijlpaal haar zowel trots als verbluft maakt. De wall of fame in het KKC geeft deze deelnemers een gezicht. Het is een kleurrijke verzameling van polaroids waarop alle kinderen en tieners de bezoeker toelachen. Niet alleen de deelnemers, maar ook de verzamelde data maken Kemner trots. De kwaliteit is hoog en er wordt zorgvuldig mee omgegaan, dankzij het nieuwe datamanagementplan van YOUth. Het team heeft dus echt hard gewerkt voor dit mooie resultaat.

Het zijn er zo veel! Dit is echt uniek voor de sociale wetenschappen.
Chantal Kemner
1000e deelnemer Hannah eet taart

Om deze mooie resultaten te delen, zit YOUth al een poosje op social media (Facebook). Het is belangrijk dat deelnemers betrokken worden bij het onderzoek, maar ook dat YOUth nog bekender wordt in de provincie Utrecht. Deze week is er nog een platform bij gekomen. YOUth heeft nu ook een Instagram-account, genaamd @youthonderzoek. Volgen maar! Op het Instagram-account deelt YOUth allerlei weetjes en nieuws, maar ook evenementen.

1000e deelnemer André en zijn moeder

Ten slotte is het prachtig dat er 1000 deelnemers zijn voor YOUth Kind & Tiener. Toch wordt er hard gewerkt voor de magische grens van 3000 deelnemers. Het mooie is dat iedereen uit de provincie Utrecht mee kan doen!

Dus, ben of ken jij een kind van 8, 9 of 10 jaar? Kijk op de website voor meer informatie of vraag (vrijblijvend) het informatiepakket aan. Wie weet kan binnenkort de volgende mijlpaal gevierd worden!