Doe mee met HALON en 'hack' een onderwijsinstelling

Ben jij student of medewerker met een hackersmindset? En wil je het Nederlandse onderwijs cyberweerbaarder maken? Dan is HALON iets voor jou. Dit jaar vind HALON plaats op 10 oktober bij de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

HALON (Hack Al het Onderwijs in Nederland) is een hackevenement voor het onderwijs, door het onderwijs. Met je team ga je op zoek naar kwetsbaarheden in de open IP-reeksen en een aantal domeinnamen van diverse Nederlandse onderwijsinstellingen. Door het vinden kwetsbaarheden, draag je ook bij aan de cyberweerbaarheid van deze instellingen. De organisatie is in handen van SURF, het ict-samenwerkingsverband voor onderwijs en onderzoek. Zij zorgen voor een goede afhandeling van gevonden kwetsbaarheden.

Voor wie?

HALON is bedoeld voor studenten en medewerkers van universiteiten, hogescholen en mbo's. Het is handig als je al goed je weg weet in IT-systemen, maar ook als je nog niet zo ervaren bent, ben je van harte welkom.

Aanmelden

Je aanmelden gaat via de website van SURF. Hier vind je ook meer informatie over het aanmelden en hoe het programma eruit ziet.