20 februari 2017

Doe mee aan de enquête over ORCID

Het bibliotheekpanel groeit gestaag, onlangs is het honderdste panellid onthaald. Reden te meer om weer een enquête voor te leggen aan het panel ditmaal over ORCID.

Enquête over ORCID

Op dit moment is er onder de panelpopulatie een enquête uitgezet over ORCID, een zogenaamde persistente auteursidentifier. ORCID voorkomt het risico op persoonsverwisseling en persoonsdubbeling. Doel van de enquête is inzicht krijgen in het gebruik van Orcid onder studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht.

Panellunchbijeenkomst

De eerstvolgende panellunchbijeenkomst is op dinsdag 28 maart. Dan worden de uitkomsten van deze enquête besproken. Tevens wordt aandacht besteed aan de digitaliseringsplannen van de Universiteitsbibliotheek.

Doe mee aan de enquête

U doet mee aan de enquête door lid te worden van het bibliotheekpanel. Schrijf u vandaag nog in en ontvang een link naar de enquête.