Docentenprijzen 2020 - 2021 Rechtsgeleerdheid uitgereikt

Als blijk van waardering reikt de JSVU jaarlijks, namens alle Utrechtse rechtenstudieverenigingen, de prijzen voor Docent en Docenttalent van het Jaar van het departement Rechtsgeleerdheid uit. De prijs is in het leven geroepen om de docenten die een bijzondere bijdrage leveren aan het onderwijs te bedanken.

Per categorie zijn er drie docenten genomineerd en via een online formulier hebben de studenten hun stem kunnen uitbrengen, wat in groten getalen is gedaan.

De genomineerden voor de Docent van het Jaar 2019-2020 waren Gabrielle Creemers, Stefan Kulk en Willem Janssen. Een docent dient meer dan vijf jaar onderwijservaaring te bezitten om in aanmerking te komen voor deze categorie.

De genomineerden voor de Docenttalent van het Jaar 2019-2020 waren dit jaar Manon Julicher, Aart de Vries en Aydan Figaroa. De genomineerden voor deze prijs hebben minder dan vijf jaren aan ervaring als docent.

Nadat alle stemmen geteld zijn, kwamen Gabrielle Creemers en Aydan Figaroa als winnaars naar voren! De JSVU feliciteert hen van harte met de winst.

De prijzen zijn dit jaar uitgereikt middels een video.