24 april 2017

Diploma-uitreiking executive master Organisatie, Cultuur en Management

Diploma-uitreiking executive master Organisatie, Cultuur en Management 2017

Op 24 maart 2017 werd de zeventiende editie van de executive master Organisatie, Cultuur en Management afgerond met een diploma-uitreiking. Na afloop reageerden de deelnemers enthousiast over de vorm en inhoud van de master.

“Executive master leverde meer duidelijkheid op over eigen organisatie”

•  “Alle opdrachten waren individueel waardoor ik mijn werk en studie zelf kon indelen en zo mijn eigen tempo kon volgen.” – Miriam Nuijten (Manager Communicatie, TU Delft)
  • “Ik heb geleerd om neutraler en vanuit meerdere perspectieven naar situaties te kijken.” - Helene ten Heuvel (Sectorinstituut Transport en Logistiek)
  • “De opleiding heeft me meer duidelijkheid opgeleverd over mijn eigen organisatie.”- Inge de Jong (senior auditor interne kwaliteit, Hogeschool Rotterdam)

Organisatie, Cultuur en Management

De executive master Organisatie, Cultuur en Management is gericht op het doorgronden van machts- en culturele processen in en tussen organisaties. Tijdens de master kregen de  professionals les van professoren als: prof. dr. Paul Boselie (Hoogleraar Human Resource Management), prof. dr. Paul ’t Hart (Hoogleraar bestuurskunde) en prof. dr. Mirko Noordegraaf (hoogleraar Publiek Management). De master werd geleid door programmacoördinator dr. Arnold Wilts.

Ook interesse?

Op 8 februari 2018 start een nieuwe editie van de Executive master Organisatie, Cultuur en Management. Daarnaast biedt de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie nog meer executive masters en korte programma’s aan.

Vragen?

Neem contact op met de projectassistent Fleur Winnen, f.winnen@uu.nl of 030-2539382.