24 september 2019

Deze events ter ere van onze 25e verjaardag wil je niet missen

Het is onze 25e verjaardag en daarom organiseren we naast ons bekende cabaretpodium een heleboel extra leuke events! 

Zin in bijvoorbeeld een gezellige filmavond, een pubquiz, een karaoke night of een hilarische singalong avond onder het genot van een echt Parnassos lustrumbiertje?
En wist je al dat we in december een vierdaags festival organiseren vol bijzondere optredens en voorstellingen in een onherkenbaar pand uit de toekomst?

Check onze agenda hier en neem al je vrienden mee!

Nieuwsgierig naar ons lustrumbier? Naast deze events is de gezellige Parnassos bar elke doordeweekse avond open. Kom 'm gauw proeven en proost op onze verjaardag!
 

Forward Festival
 

In 2019 bestaat Parnassos 25 jaar. Dat gaan we groots vieren met het Forward Festival, een spectaculair lustrumfestival in december!

Tijdens het Forward Festival vieren we ons 25-jarig bestaan door vooruit te kijken. Of eigenlijk, door terug te kijken. Vanuit 2044. Docenten en cursisten van Parnassos schotelen je de toekomst voor tijdens een 4-daags festival in het Parnassospand met muziek, theater, dans, beeldende kunst. De toekomst mag je met een korrel zout nemen en dromen is toegestaan. En wie weet zitten we niet eens zo heel ver van de werkelijkheid af. Kijk vooruit, (ver)dwaal in toekomstige tijd en laat een boodschap  voor 2044 achter in de timecapsule.

Forward Festival vindt plaats op woensdag 11 t/m zaterdag 14 december 2019.
Meer informatie volgt, maar zet het alvast in je agenda!