20 september 2018

Debye Annual Lecture door Monika Ritsch-Marte

Debye Annual Lecture 2018, Monika Ritsch-Marte
Prof. Monika Ritsch-Marte

Prof. Monika Ritsch-Marte zal donderdag 18 oktober de Universiteit Utrecht bezoeken om haar lezing Synthetic Holography Trapping and Imaging: The Importance of Shaping Your Wavefront te geven. Monika Ritsch-Marte richtte een Biomedical Optics group op aan de Medical University in Innsbruck, waar ze directeur is van de Division for Biomedical Physics.

Debye Annual Lecture

De lezing van Ritsch-Marte is de Debye Annual Lecture van 2018. De Debye Annual Lecture is een speciaal jaarlijks evenement waar een internationaal erkende wetenschapper een keynote lezing geeft op een van de onderzoeksgebieden van het Debye Instituut voor  Nanomaterialen Wetenschap.

Meer informatie

De lezing begint om 16:00 uur in Cosmos in het Koningsberger gebouw. Toegang is vrij, en aanmelden is niet nodig. Na de lezing is er een borrel.