24 juni 2019

De 17e International Open and User Innovation Conference

Van 8-10 juli 2019 vindt op de Universiteit Utrecht de 17e Internationale Open and User Innovation (OUI) conferentie plaats. De OUI is de toonaangevende academische conferentie over innovatie die uitgaat van de behoeften van gebruikers - en in sommige gevallen open en toegankelijk is voor gebruikers, organisaties en bedrijven. Zo'n 150 onderzoekers uit verschillende disciplines (zoals innovatiemanagement, strategisch management, organisatieontwerp, marketing, intellectueel eigendomsrecht, ondernemerschap en beleid) komen in Utrecht bijeen om onderzoeksresultaten uit te wisselen, en over actuele onderwerpen en nieuwe initiatieven op het gebied van Open and User Innovation te spreken.

Keynote speakers zijn: Carliss Y. Baldwin, Koen Frenken, Johann Füller, Sandro Kaulartz, Jason Potts, Christoph Stampfer en Huub Schellekens.

Dit evenement wordt georganiseerd door het Utrecht University School of Economics Onderzoeksinstituut, het Copernicus Institute of Sustainable DevelopmentInstitutions for Open Societies, en Utrecht University Social Entrepreneurship Initiative.

Meer informatie over de OUI conference 2019 (programma) vindt u op de website.

Contact & Expertise

Heeft u vragen over de conferentie? Neem dan contact op met Brita Schemmann.

Op zoek naar expertise over Open and User Innovation bij de Universiteit Utrecht? Neem dan contact op met: