5 september 2019

Conferentie: Ondernemerschap voor een betere toekomst

IECER conference

Van 16-18 oktober 2019 vindt aan de Universiteit Utrecht de Interdisciplinary European Conference on Entrepreneurship Research (IECER) plaats. Het thema van dit jaar: Ondernemerschap voor een betere toekomst. Ondernemerschap wordt over het algemeen gezien als een kracht die verandering en verbetering brengt. In de editie van dit jaar willen we onderzoekers uit verschillende disciplines, achtergronden en landen bij elkaar brengen om te bespreken hoe ondernemerschap kan bijdragen aan het aanpakken van de grote maatschappelijke uitdagingen van onze tijd en hoe we de overgang naar een duurzamere en rechtvaardigere economie kunnen maken.

De Interdisciplinary European Conference on Entrepreneurship Research IECER is een jaarlijkse internationale conferentie over ondernemerschapsonderwerpen. Tijdens de conferentie zijn afgevaardigden uit de academische wereld, het bedrijfsleven en overheidsfunctionarissen uit de hele wereld aanwezig. De conferentie is een kwalitatief hoogstaand forum voor het ondernemerschapsdebat, en is de afgelopen jaren steeds op verschillende locaties in Europa gehouden. Dit jaar vindt de conferentie plaats in Utrecht.

Ondernemerschap is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een zeer breed en divers terrein. Tijdens de conferentie van dit jaar hopen we ook deze diversiteit te weerspiegelen. Het evenement wordt ondersteund door de Utrecht University School of Economics (U.S.E.), de Faculteit Geowetenschappen en het Centre for Entrepreneurship.

Meer informatie over de conferentie

U kunt meer lezen over de IECER conferentie in het Agenda-item op deze website.