CDH staf onderwijsprogramma voorjaar 2023 - Nieuw: workshops op maat

Het Centre for Digital Humanities (CDH) presenteert met trots haar nieuwe staf onderwijsprogramma voor januari tot en met juni 2023. Het CDH biedt wederom een divers programma aan met digital humanities lezingen en hands-on workshops. Naast het reguliere programma bieden we nu ook Extra Workshops en Workshops op Maat aan. Dit om het onderwijsprogramma zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de medewerkers binnen de Faculteit Geesteswetenschappen.

Reguliere Staf Onderwijsprogramma Voorjaar 2023

Extra Workshops

We bieden deze lijst met 6 extra workshops aan waarvoor we de experts in huis hebben om ze te geven. Bij 4 of meer inschrijvingen sturen we een gezamenlijke datumprikker uit naar de deelnemers. Deelnemers kunnen hun niveau aangeven, zodat de workshop zo goed mogelijk op het niveau van de groep kan worden aangepast.

Extra Workshops - Meer info & registratie

Workshops op maat

Wil je een workshop volgen uit het reguliere Staf Onderwijsprogramma of de Extra Workshops, maar heb je specifieke wensen? Heb je behoefte aan een ander niveau of wil je bijvoorbeeld meerdere onderwerpen combineren? Je kunt dan met je eigen groep – bijvoorbeeld je onderzoeksgroep – een workshop op maat aanvragen en aan je eigen materiaal werken. We bieden deze workshops op maat aan vanaf 4 personen.

Workshops op maat - Meer informatie & registratie

Deelname aan de CDH cursussen en workshops (niet de lezingen) wordt door het Centre for Digital Humanities vergoed in DCU (22 uur = 1 DCU). De DCU’s worden aan het einde van elke cursus automatisch verrekend met je afdeling.