25 jaar Faculty Club

Vier mee!

Er was eens in het hart van de Universiteit Utrecht én in het hart van het centrum van Utrecht… een huiskamer voor alle alumni en medewerkers van de Universiteit Utrecht en hun gasten. Al 25 jaar is de Faculty Club een inspirerende ontmoetingsplek met sprankelende gastronomie, waar gezellige sociale activiteiten en inhoudelijke debatten worden georganiseerd én waar met de zon genoten kan worden van de verborgen binnentuin. Dit jaar vieren we samen 25 jaar Faculty Club, onder de noemer “In het hart”. Wees welkom en vier mee!

Lustrumactiviteiten

Lustrumbeeld 25 jaar Faculty Club

In het lustrumjaar worden verschillende en bijzondere activiteiten georganiseerd. Zo gaat de Faculty Club op reis en organiseert het in samenwerking met de Universitaire bestuursdienst en University College Utrecht een buitendag! Ook is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de architect van de club, onthullen we ons lustrumboek en nog veel meer.

Ontdek onze agenda

Al 25 jaar het bruisende hart van de universitaire community

De Faculty Club bingo

Bingokaart van de Faculty Club

Wil je het lustrum optimaal beleven? Doe dan mee met de Faculty Club Bingo. Op de kaart staan negen verschillende opdrachten. Ga op de foto met de club manager, bezoek een lustrumactiviteit, plak de lustrumsticker op een bijzondere plek en droom samen met de programmacommissie over de toekomst van de club. De bingokaart is te verkrijgen aan de bar van de Faculty Club of download de kaart online en print het uit. De eerste twintig deelnemers die een volle kaart inleveren, winnen aan het eind van het jaar een bomvolle lustrum goodiebag.

Lustrumboek 25 jaar Faculty Club

De rijke geschiedenis van het pand, de ervaringen van onze leden en de plannen voor de toekomst. Bijzondere verhalen die het verdienen om gebundeld te worden. In november presenteren wij dan ook ons lustrumboek. Hier lees je meer over de geschiedenis, komen (voormalige) bestuursleden aan het woord, kijken leden terug op hun favoriete activiteiten en droomt de Rector Magnificus over een uitbreiding op het Utrecht Science Park. Houd onze website en de nieuwsbrief (meld je hier aan) in de gaten voor meer informatie over het lustrumboek.

Centrale ontmoetingsplaats van Universiteit Utrecht

Ben jij al lid van de Faculty Club, de Huiskamer van de universiteit? De Faculty Club is een ontmoetingsplaats voor alle medewerkers, alumni en maatschappelijke organisaties waarmee de UU binding heeft. Een club met sprankelende gastronomie, gezellige sociale activiteiten, inhoudelijke debatten en een prachtige verborgen binnentuin.

Verder ben je iedere werkdag van harte welkom in de Huiskamer voor een lekkere lunch, een gezellige borrel met collega's of een culinair diner met (buitenlandse) gasten. Ben je op zoek naar een werkplek in de binnenstad of wil je gewoon even rustig zitten? Wij hebben enkele werkplekken waar je meteen kunt genieten van een heerlijke latte macchiato. Wandel gerust bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Kennismaken met de Faculty Club? Wees welkom! We nodigen je van harte uit om lid te worden. Wil je gewoon eens komen kijken en de sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de komende activiteiten in de agenda of stuur een mailtje naar facultyclub@uu.nl, dan zorgen wij ervoor dat je warm wordt verwelkomd.

De Faculty Club is gevestigd Achter de Dom 7 (aan de achterzijde van het Academiegebouw) midden in de Utrechtse binnenstad.

Meer informatie
Faculty Club