V. (Vinicius) Stein Dani MSc

Buys Ballotgebouw
Princetonplein 5
Kamer 5.07
3584 CC Utrecht

V. (Vinicius) Stein Dani MSc

Promovendus
Process Science
Onderzoeker
Process Science
v.steindani@uu.nl

Process mining vereist gebeurtenislogboeken om organisaties te ondersteunen inzichten over hun werkprocessen te onthullen. We weten dat. Nietwaar? Maar weten we welke taken mensen moeten uitvoeren tijdens de extractie van het gebeurtenislogboek? Als u zich dat ook afvraagt, lees dan ons artikel getiteld Towards Understanding the Role of the Human in Event Log Extraction.

Ook leiden process mining-inzichten niet tot procesverbeteringen op zichzelf. Wist je dat? Als u zich afvraagt hoe divers het domein is van getriggerde acties door process mining-inzichten richting procesverbetering, lees dan ons artikel getiteld From Process Mining Insights to Process Improvement: All Talk and No Action?

Als u zich bovendien afvraagt hoe uitdagend het is om process mining-inzichten om te zetten in procesverbetering, lees dan ons artikel met de titel Progressing from Process Mining Insights to Process Improvement: Challenges and Recommendations om uzelf daarmee vertrouwd te maken!

Voor aanvullende onderzoeken gerelateerd aan de onderzoeksgebieden process mining en business process management verwijzen wij u naar de publicatiepagina's van mijn collega's in de Process Science onderzoeksgroep ;)