Drs. Maarten Post

Martinus G. de Bruingebouw
Yalelaan 9
Kamer 0.109
3584 CL Utrecht

Ik ben Maarten Post, team lead Public Engagement bij de afdeling Communicatie en Multimedia van de faculteit Diergeneeskunde

Vertrouwen
Als team helpen we onze wetenschappers om contact te leggen met een breed publiek. Onderzoekers kunnen dan profiteren van ideeën van buiten de academische wereld. Het vergroot de impact van het onderzoek en het vertrouwen in de wetenschap.

Service
Met ons team beheren we de social media accounts van de faculteit, zijn het aanspreekpunt voor journalisten, geven (media)trainingen, maken het blad VETScience, verzorgen fotografie, vormgeving, en de patiëntcommunicatie voor het academisch dierenziekenhuis.

Actuele thema's
De faculteit Diergeneeskunde vindt dat de gezondheid van dier, mens en de omgeving in samenhang bestudeerd moet worden. De thema's waar binnen de faculteit aan gewerkt wordt zijn heel actueel. Denk aan dierenwelzijn, vogelgriep, zoönose, microplastics, of de transitie naar een circulaire, dierwaardige veehouderij. 

Ik kom graag in contact
Ben je collega en zoek je ondersteuning bij het bouwen van bruggen naar de maatschappij: aarzel dan niet om contact op te nemen. En dat geldt ook voor alle mensen die graag met onze wetenschappers in contact willen komen over een diergeneeskundig onderwerp!