Drs. Ludo Koks

Drs. Ludo Koks

Beleidsmedewerker
Stakeholders & Kabinetszaken
06 23 907 296
l.koks@uu.nl

Adviseur public affairs. Ik stem de Haagse agenda af met de UU-agenda, en de strategie en profilering van de Universiteit Utrecht. Ter ondersteuning van de Haagse activiteiten ben ik actief binnen de regionale public affairs groepen en netwerken.

Ik ben national representative van EUPRIO, een Europees netwerk van communicatieprofessionals in public relations en public affairs. Ik zat 8 jaar in de steering committee van de LERU Directors of Communication community. 

Tot 2015 was ik als Hoofd Communicatie bij de Directie Communicatie & Marketing verantwoordelijk voor corporate communicatie, perscommunicatie en interne communicatie. In die functie actief met de ontwikkeling en uitrol van de 'Bright minds, better future' campagne, de corporate site, en de communicatie rondom de strategische onderzoeksthema's. Gedurende 6,5 jaar ben ik woordvoerder CvB geweest. Daarnaast eind 2020 vier maanden ad interim hoofd Corporate Affairs bij de directie Communicatie & Marketing. Corporate Affairs is onder andere verantwoordelijk voor merkbeleid en centraal persbeleid en de centrale UU websites.