Ik ben sinds november 2019 als promovenda verbonden aan het Utrecht Centre for Accountability and Liability Law (UCALL) en het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen. Mijn rechtsvergelijkende promotieonderzoek richt zich op de rol van de psychische stoornis als toepassingsvoorwaarde voor de tbs-maatregel en wordt begeleid door Gerben Meynen, Johannes Bijlsma, Ferry de Jong en Lydia Dalhuisen. Naast haar promotieonderzoek ben ik junior onderzoeker  in het VICI-onderzoek Law and Ethics of Neurotechnology in Criminal Justice (LENC) geleid door prof. Gerben Meynen. 

Ik ben geïnteresseerd in rechtsvergelijkend onderzoek en in de intersecties tussen verschillende rechtsgebieden, met name in de wijze waarop grondrechten in verschillende rechtsgebieden een rol spelen. Ik ben ook geïnteresseerd in rechtstheorie. 

Van februari tot mei 2022 was ik ten behoeve van mijn promotieonderzoek gastonderzoeker aan het Max-Planck-Institut zur Erforschung von Kriminalität, Sicherheit und Recht in Freiburg im Breisgrau.