Drs. Anneke Wijnalda

Martinus J. Langeveldgebouw
Heidelberglaan 1
Kamer H2.27A
3584 CS Utrecht

Drs. Anneke Wijnalda

Afdelingsmanager
Ontwikkelingspsychologie
a.wijnalda@uu.nl

Anneke Wijnalda werkt sinds 1 januari 2020 als Coördinator Bedrijfsvoering / Afdelingsmanager bij de afdeling Ontwikkelingspsychologie, faculteit Sociale Wetenschappen. Ook is zij leidinggevende van het Secretariaat Psychologie, sinds 2023.

 

Tot 1 januari 2020 werkte zij bij de faculteit Diergeneeskunde, waar zij op 1 april 2002 startte als Assistent Manager Bedrijfsvoering en Hoofd van het secretariaat bij Departement Gezondheidzorg Paard.

In januari 2007 is zij bij Onderwijs- en Studentenzaken gaan werken, als Onderwijsondersteuner. Vanaf 2010 werd zij Medewerker Onderwijsontwikkeling en tenslotte werkte zij bij Diergeneeskunde in de functie van Beleidsmedewerker Onderwijs. Anneke hield zich binnen het beleidsteam vooral bezig met (digitale) toetsing en didactiek.

Zij was gedurende de werkperiode bij OSZ betrokken bij diverse projecten op gebied van e-learning, e-assessment, stationstoetsen (OSCE), BYOD en programmatisch toetsen, binnen Diergeneeskunde en Educate-it. Anneke was projectmedewerker binnen het project ‘digitale toetsing UU’ en is onder andere ICTO-coördinator en lid van de Toets Commissie Diergeneeskunde (TCD) geweest. Tenslotte was zij projectleider voor de implementatie van de zogenaamde Kwaliteitsafspraken binnen het onderwijs van de bachelor en master Diergeneeskunde.