Maak kennis met de master

Wil je meer weten over het masterprogramma van deze opleiding? Neem deel aan een Meeloopdag, Meet & Greet of Open Dag en de lees de ervaringen van (oud)-studenten.

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op vrijdag 10 februari (op locatie). Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden. 
Kun je niet op locatie aanwezig zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter en krijg toegang tot alle presentatieopnames van onze masterprogramma’s. 

Meld je aan

Meet & Greet

Naast de Master Open Day op vrijdag 10 februari staat er op vrijdag 17 maart 2023 tussen 17.15 en 19.00 uur een Meet & Greet gepland.

Wil je de sfeer proeven van de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen voor de masterprogramma’s FysiotherapiewetenschapGezondheidswetenschappen voor Zorgprofessionals of Verplegingswetenschap, schrijf je dan in.

Meld je aan voor:

Programma

17:15-17:30u: Inloop (ontvangst)
17:30-18.15u: Informatiesessie
18:15-19.00u: Meet & Greet (met docenten, alumni, studenten): stel je vragen en haal informatie op

Locatie

Foyer Stratenum, Universiteitsweg 100 te Utrecht. Als je met de auto komt, parkeer dan bij P+R. Vanuit P+R is het Stratenum lopend te bereiken.


Meeloopdag

Ben je na het bezoeken van een voorlichtingsmoment serieus geïnteresseerd geraakt in de opleiding? Het is mogelijk een dag mee te lopen om te ervaren hoe het onderwijs van Klinische Gezondheidswetenschappen in de dagelijkse praktijk is. Zo kun je nagaan of de opleiding goed bij je past en of deze aan je verwachtingen voldoet. Geregeld hebben wij de mogelijkheid om een dag mee te lopen.

De volgende dagen zijn gepland:

  • 24 februari 2023
  • 17 maart 2023

Wanneer je interesse hebt om mee te lopen, schrijf je dan in.


Benieuwd naar de ervaringen van oud-studenten van de opleiding?

Bij Verplegingswetenschap proberen we echt een brug te slaan tussen wetenschap bedrijven van achter een bureau en de praktische behoeften op de afdeling.