Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van het afnemend werkveld en student én maak je kennis met de studievereniging van USBO.

Kom naar de Master's Open Day!

Tijdens een Master's Master's Open Day geven vrijwel alle masterprogramma’s van de universiteit voorlichting. Ook Strategisch Human Resource Management. Naast veel informatie krijg je de kans om met docenten, studenten, alumni en studieadviseurs te spreken en om al je vragen te stellen. 

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op woensdag 11 oktober. Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op onderstaande button om een e-mail te ontvangen wanneer de aanmeldingen openen. 

Herinner mij

Je krijgt een totaalpakket aan kennis en vaardigheden

Studievereniging Perikles

Logo Perikles

Perikles is de studievereniging van de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht. Wij staan dicht bij de studenten en kunnen de schakel vormen tussen uw organisatie en de student. Perikles biedt verschillende mogelijkheden tot samenwerken aan, van een inhousedag tot een workshop en van een direct mailing tot een bedrijvendiner. Op deze pagina kan je meer lezen over Perikles.