Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je meer informatie over de Master's Open Days, ervaringen van studenten en wat de studieverenging Ad Informandum voor je kan betekenen. 

Je bent van harte welkom op ons Master's event in oktober of februari. Je krijgt dan alle gelegenheid je te laten informeren over de verschillende masteropleidingen die Rechtsgeleerdheid aanbiedt. Het programma bestaat uit presentaties over de specifieke masters en een informatiemarkt, waar je docenten, studenten, en studieadviseurs persoonlijk kunt spreken over de inhoud van de masterprogramma’s en de beroepsperspectieven. 
Lees meer over het Master's Open Day.


Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op vrijdag 10 februari (op locatie). Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden. 
Kun je niet op locatie aanwezig zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter en krijg toegang tot alle presentatieopnames van onze masterprogramma’s. 

Meld je aan

Het programma sluit naadloos aan op de praktijk

Actieve studievereniging

Ad Informandum is dé studievereniging voor strafrecht en criminologie van Utrecht. Op deze website lees je meer over Ad Informandum