Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van onze studenten en wat de studievereniging Politeia voor jou kan betekenen.

Je bent van harte welkom op ons Master's Open Day in oktober of februari. Je krijgt dan alle gelegenheid je te laten informeren over de verschillende masteropleidingen die Rechtsgeleerdheid aanbiedt. Het programma bestaat uit presentaties over de specifieke masters en een informatiemarkt, waar je docenten, studenten, en studieadviseurs persoonlijk kunt spreken over de inhoud van de masterprogramma’s en de beroepsperspectieven. 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Het programma is kleinschalig en iedereen kent elkaar goed

Actieve studievereniging

Politeia is de studievereniging voor staats- en bestuursrecht en rechtstheorie, verbonden aan de afdeling Staats- en bestuursrecht van het departement Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Politeia richt zich op het organiseren van activiteiten van velerlei aard, zowel sociaal als inhoudelijk. Afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld symposia, lezingen, studiereizen, (recruitment)borrels, en kantoorbezoeken georganiseerd. Tijdens onze (periode)borrels en onze ‘Bowliteia’ of ‘Pooliteia’-avonden is er genoeg tijd voor ontspanning en plezier.