Als je bent toegelaten

Als je (voorwaardelijk) bent toegelaten tot een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht zijn er nog een aantal praktische zaken die je aandacht nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Collegegeld betalen
Als je definitief bent toegelaten kun je een machtiging afgeven voor het betalen van je collegegeld.
Internationale studenten krijgen bericht over het betalen van het collegegeld.

Foto uploaden voor de collegekaart
Als je definitief bent toegelaten en als je machtiging voor het betalen van je collegegeld bij ons binnen is, krijg je een collegekaart. Zodra je een universitair mailadres hebt, kun je een pasfoto uploaden.

Het introductieprogramma
Heb je een niet-Nederlandse vooropleiding, dan krijg je een uitnodiging voor de Orientation Day (in het Engels).

Programma-gerelateerde informatie

 

Acceptatie plaats in de masteropleiding
Als je (voorwaardelijk) bent toegelaten kun je je plaats in de masteropleiding bevestigen via Osiris Online Application. Hier geef je aan of je wel of niet gebruik wilt maken van je toelating tot het programma. We verzoeken je voor 1 juli aan te geven of je de toelating accepteert. Hoe eerder je dit terugstuurt, hoe sneller we je toelating in orde kunnen maken. Besluit je geen gebruik te maken van jouw toelating? Trek dan ook zo snel mogelijk je verzoek tot inschrijving in via Studielink en breng ons op de hoogte via llm@uu.nl.

Inschrijven voor cursussen
Alle studenten die zijn toegelaten en de plaats in de masteropleiding bevestigd hebben, worden door het Departement Rechtsgeleerdheid ingeschreven voor de verplichte cursussen en de opgegeven specialisatie of minor in semester 1.

Contact
Vragen over je (voorwaardelijke) toelating, bevestigen van je plaats in de masteropleiding, cursusinschrijving of de introductie? Neem dan contact op met de Toelatingscommissie Master Rechtsgeleerdheid  via llm@uu.nl.

Vragen over je collegegeld, universitair e-mailadres of collegekaart? Neem dan contact op met Studentenservice.