Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Religie en samenleving aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten, die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten).

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op woensdag 11 oktober. Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op onderstaande button om een e-mail te ontvangen wanneer de aanmeldingen openen. 

Herinner mij

Testimonials

Ik leerde tijdens de master mijn blik te verruimen."

Daphne van Breemen is freelance journalist en tekstschrijver

Docenten

Profielfoto dr. Nico Landman
Dr. Nico Landman

Nico Landman is mastercoördinator

Dr. Nico Landman is universitair hoofdocent islamologie en programmacoördinator Religie en samenleving. Zijn onderzoek richt zich op de institutionalisering van de Islam in Europa. Recente onderzoeksprojecten betroffen het Turkse Directoraat voor Godsdienstzaken (Diyanet), en het  het transnationale Turks-islamitische veld.

Maak kennis met onze kerndocenten