Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Religie en samenleving aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Algemene ronde voor hbo-studenten

De faculteit Geesteswetenschappen organiseert een algemene ronde voor hbo-studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een master, waarin de grootste verschillen tussen hbo en wo worden besproken (Van hbo naar wo: ervaringen van onze premasterstudenten). 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

Testimonials

Ik leerde tijdens de master mijn blik te verruimen."

Daphne van Breemen is freelance journalist en tekstschrijver

Docenten

Profielfoto dr. Erik Meinema
Dr. Erik Meinema

Erik Meinema is programmacoördinator

Dr. Erik Meinema is docent religiewetenschappen. Zijn belangrijkste interessegebieden zijn religieuze diversiteit, politiek secularisme en jongerencultuur, met een bijzondere regionale focus op Oost-Afrika. Hij heeft uitgebreid antropologisch onderzoek gedaan naar religieuze coëxistentie in de kustregio van Kenia.

Maak kennis met onze kerndocenten