Maak kennis met de master

Wil je meer weten over dit masterprogramma? Op deze pagina vind je informatie over de volgende Master's Open Day, testimonials van onze studenten en wat de studievereniging Vevanos voor jou kan doen.

Master's Open Day

Je bent van harte welkom op ons Master's Open Day in oktober of februari. Je krijgt dan alle gelegenheid je te laten informeren over de verschillende masteropleidingen die Rechtsgeleerdheid aanbiedt. Het programma bestaat uit presentaties over de specifieke masters en een informatiemarkt, waar je docenten, studenten en studieadviseurs persoonlijk kunt spreken over de inhoud van de masterprogramma’s en de beroepsperspectieven. 

 

Master's Open Day

Wil je ontdekken of een masterprogramma aan de Universiteit Utrecht bij jou past? Bezoek dan de Online Master’s Open Day op woensdag 9 oktober waar meer dan 150 programma’s een voorlichtingspresentatie geven. Klik op onderstaande button om op de hoogte te blijven:

Herinner mij

College krijgen van (oud)notarissen was van grote waarde

Studievereniging Vevanos

Vevanos is dé studievereniging voor alle notariële studenten die Utrecht rijk is. De vereniging is opgericht op 6 april 1933 en vormt daarmee de oudste notariële studievereniging van Nederland.  Het doel van Vevanos is het behartigen van de belangen van de notariële student van de Universiteit Utrecht. De vereniging beoogt, onder andere door kantoorbezoeken aan grote en kleine kantoren, borrels en andere evenementen, de kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen. Kennismaking met de rechtspraktijk, persoonlijke ontwikkeling op sociaal en professioneel gebied en verbreding van het netwerk van onze leden staan hierbij centraal.
Tevens organiseert Vevanos samen met haar notariële zusterverenigingen landelijke evenementen, waardoor onze leden notariële studenten uit heel Nederland leren kennen. Op de website van Vevanos lees je alles over de studievereniging