Maak kennis met de master

Wil je deze master beter leren kennen? Op deze pagina vind je wanneer je de Master's Open Day kunt bezoeken, maar je vindt er ook verhalen van onze studenten en alumni, en profielen van onze docenten.

Master's Open Day

Bezoek de Master's Open Day en maak kennis met Nederlandse literatuur en cultuur aan de Universiteit Utrecht. Naast het bijwonen van een presentatie over ons programma krijg je de mogelijkheid om met docenten, studenten en alumni te spreken en je vragen voor te leggen.

Volgende Master's Open Day

De volgende Master's Open Day is op vrijdag 10 februari (op locatie). Meer informatie vind je op deze pagina. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden. 
Kun je niet op locatie aanwezig zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter en krijg toegang tot alle presentatieopnames van onze masterprogramma’s. 

Meld je aan

Testimonials

Ik word aangemoedigd om mijn eigen culturele perspectief in te brengen.

Student Oana Ciuraru besloot na haar Ba in boekarest naar utrecht te komen

Docenten

Profielfoto dr. Nina Geerdink

Dr. Nina Geerdink is Programmacoördinator

Nina Geerdink is docent Vroegmoderne Letterkunde. In onderwijs en onderzoek is ze vooral bezig met (sociale) poëzie, schrijvende vrouwen, auteurschap en de institutionele context van literaire productie. Ze onderzoekt de verdienmogelijkheden van vroegmoderne auteurs in relatie tot het contemporaine discours over dichterschap en geld. 

Maak kennis met onze docenten